Vioolles Tilburg

~Vioolles Tilburg~

Vioollessen

Lianne (1997) studeerd aan de academie voor muziekeducatie in Tilburg. De keuze voor muziek is niet uit de lucht komen vallen, maar gevoed door haar muzikale opvoeding. Op haar 8e verjaardag had ze voorh het eerst een viool vast tijdens haar eerste vioolles bij Trudy Landwher. Na vele jaren 

De lespraktijk van Lianne de Jongh is een goed adres voor kinderen als volwassenen die graag viool willen leren spelen. Ze kan namelijk overweg met leerlingen uit alle leeftijdsgroepen (vanaf 5 jaar), absolute beginners en mensen die na een langdurige pauze weer vioolles willen nemen. 

Tijdens de vioollessen staat het plezier en de interesses van de leerling centraal. Lianne de Jongh is breed georiënteerd en kan daarom aan bijna alle mogelijkheden van de leerling voldoen. Van klassiek tot pop en van akoestisch tot elektrisch. 

Proefles
De eerste les bestaat uit een kennismaking en het in kaart brengen van de talenten van de leerling. Deze les is gratis en vrijblijvend.

Viool huren of kopen?
Heb je nog geen viool? Dat is geen enkel probleem. Je kunt een akoestische viool huren bij een vioolbouwer: https://vioolbouwer.nl/ of http://www.paardekoopervioolbouw.nl/. Een elektrische viool is te huren bij https://www.strijkinstrumentenshop.nl/verhuur/viool-huren.html. Zeker bij kinderen is het huren van een viool aan te raden omdat ze verschillende maten nodig gaan hebben de komende jaren.